Okos fűtés

 

Automata

Fűtés

 

Az automata fűtés nem azt jelenti, hogy Ön a mobilon állítgatja a hőmérsékletet éppen a kívánt hőfokra hanem, hogy Önnek ezzel egyáltalán nem kell foglalkoznia. A mobilja csak egy dologra szolgál: tájékoztatja Önt arról, hogy mit végzett el Ön helyett az okosotthon rendszere.

Az okos fűtéssel beállíthatja, hogy milyen napon, hány órakor, hány fok legyen az adott helyiségben. Soha nem fűt a rendszer feleslegesen hiszen tudja, hogy Ön reggel mire vágyik vagy éppen este mit szeretne.

Ha Önnek radiátoros fűtése van soha nem fog az ablakon kifelé fűteni, hiszen a radiátoros termosztát nem csak észreveszi ha nyitva az ablak, de jelzi is Önnek, sőt ha szeretné be is csukja Ön helyett. 😉

Hőszivattyús fűtése van, de mínusz 5 fok alatt inkább gázzal fűtene? A beprogramozott relé akkor és azzal fűt, ahogyan az Önnek a leggazdaságosabb.

Szinte bármilyen fűtési rendszer “okosítható”. Az Ön igényei szerint programozható és ezáltal jelentős összeget megtakaríthat. Lakjon Ön lakótelepen vagy családi házban ne kezdje el a következő fűtési szezont enélkül.

Önnek is lehet Okos
Fűtése

ajánlatot kérek

Helyettem gondolkodik.

Minél több ideig használja a Fibaro Heat Controllert annál többet fog megtudni a környezetéről. Megtanulja, hogy hol vékonyabbak a falak, hol számíthat gyakran nyitott ablakra vagy melyik helyiségben van kandalló. Ez a tanulási képesség fogja az Ön fűtésszámláját csökkenteni a családját pedig mindig a megfelelő komfortérzetben tartani.

A Fibaro eszközei azonnal érzékelik a hirtelen hőmérsékletcsökkenést és abbahagyják a fűtést, a kritikus pontnál pedig átváltanak temperáló üzemmódra. Ezzel biztosítva Önnek azt, hogy soha ne az utcát fűtse. A beavatkozás közben azonnali üzenetet küld Önnek a történtekről.

Radiátoros fűtés esetén a Fibaro Heat Controller termofejet használjuk, ami az Európában kapható radiátortípusok 98%-val kompatibilis hála az eszközhöz mellékelt speciális adaptereknek.

Padlófűtéshez a Fibaro Z-Wave képes termofejeit vagy a már meglévő termofejekhez reléket használunk. Ezek az eszközök kommunikálnak a központi egységgel és nyitják vagy zárják a fűtési kört szükség esetén.

Fibaro, emeld a hőfokot

A Fibaro okosotthon rendszer együttműködik az Amazon Alexa hangparancs rendszerével illetve a Google Assistant-tal is. Iphone tulajdonosok Siri segítségével is kiadhatják a parancsot a fűtési rendszernek. A komfortérzetet így semmilyen meglepetés nem érheti, azonnal reagálhatunk rá nem kell hozzá számítógép, telefon de raditáor termosztát tekergetés sem.

 

KÖLTSÉGHATÉKONY

Az okos fűtési rendszerrel mindig annyit fűt

amennyit éppen kell. Sohasem többet.

A programozhatóságnak hála a fűtése

mindig tudja, hogy Ön mikor van otthon,

mikorra ér haza, ezért mindent Önhöz

és családjához igazít..

termékek
ajánlatot kérek

INTELLIGENS FŰTÉS MÉG MA