Napelem telepítés

Minőségi napelem rendszer

 

A fenti címválasztás nem véletlen. A napelemes rendszereknek csak abban az esetben van értelmük (értsd: akkor éri meg) ha megtérülnek és tulajdonosának hasznot hajtanak. Egy ilyen rendszert minimum 25 évre tervezünk. Ezalatt az időtáv alatt bármilyen meghibásodás, probléma vagy egy ház előtt megnőtt fa esetén a tulajdonosnak tudnia kell hova fordulnia. Ezért cégünk csak olyan napelem, inverter valamint tartószerkezetrendszerekkel dolgozik, amelyek évtizedek múltán is elérhetőek. Az olcsó, és gyors megtérülést ígérő rendszerek gyártóit hiába keresi majd később már nem lesz hova fordulnia. Ezért mi csak piacvezető cégek termékeit forgalmazzuk. Hisszük, hogy ebben az iparágban csakis minőségi terméket forgalmazhatunk. 

Hogyan lesz
napelem rendszerem
0 Ft a villanyszámlám
ingyen a fűtésem
 
11

Tervezzük meg a rendszert

Fontos tudnunk mit szeretnénke elérni a napelemes rendszerünkkel. Ha hálózatfüggetlenek akarunk lenni, akkor nincs más dolgunk mint megnézni mennyi az éves energiafogyasztásunk és ahhoz méretezni a rendszert. Mi a villanyszámlája alapján kiszámoljuk, hogy mennyi napelemre lenne szüksége és azt is, hogy ezzel mennyit takarít meg. Ha a fűtését is szeretné kiváltani akkor már bonyolultabb számításra van szükség, hogy a lehető legideálisabb megoldást válasszuk. 

 

22

Kiválasztjuk a legjobb megoldást

A napelemes rendszere 25 évig is működik így körültekintően kell kiválasztani a legjobb megoldást. Nem mindenhova kel smart rendszert rakni de vfan ahova csak azt szabad. A napelem gyártók esetében fontos, hogy csak ezzel foglalkozzon a gyár ne pedig a sok egyéb terméke mellett a napelem legyen az egyik, hiszen így tudhatjuk, hogy a mi napelemnükben minden új technológia megtalálható. Ha fűteni is akarunk a napelemmel nem mindegy hogy hőszivattyú, fűtőpanel vagy klíma segít nekünk az áhított cél vagyis a függetlenné válásban. Mi ebben is segítünk. 

 

 

33

Kivitelezés

Napelemes rendszert minimum 25 évre tervezünk. Ezalatt az időtáv alatt bármilyen meghibásodás, probléma vagy egy ház előtt megnőtt fa esetén a tulajdonosnak tudnia kell hova fordulnia. Ezért cégünk csak olyan napelem, inverter valamint tartószerkezetrendszerekkel dolgozik, amelyek évtizedek múltán is elérhetőek. Az olcsó, és gyors megtérülést ígérő rendszerek gyártóit hiába keresi majd később. Ezért mi csak piacvezető cégek termékeit forgalmazzuk. Hisszük, hogy ebben az iparágban csakis minőségi terméket forgalmazhatunk. 

44

Élvezzük a szabadságot

A napelemes rendszerekkel megtermelt áram általában akkor a legnagyobb amikor nincsen rá annyira szükségünk. Azaz nappal, illetve nyáron. Ezért remek a visszatáplálós rendszer, hiszen nyáron átadunk a hálózatnak többezer forintnyi áramot, hogy majd télen, mikor kevesebbet tudunk termelni visszakérjük azt. Egy jól méretezett rendszerrel pedig év végére nullán leszünk. Vagyis pontosan annyit fogyasztottunk amennyit megtermeltünk. Így valósul meg az ingyenes áramszámla. 

 

 

Kérjen ungyenes felmérést

Írjon nekünk vagy telefonáljon és ingyenesen kiszámoljuk Önnek mennyibe kerülne a rendszere.

 

Mennyibe

Kerül

  • ÁRAK
  • GARANCIA
  • KAMATMENTES HITEL

Ahhoz hogy pontos árat tudjunk Önnek adni mindenképpen szükséges egy helyszíni felmérés. Ugyanakkor vannak előre kalkulálható elemek. Ilyen az amikor az Ön tetőfelületét nem zavarja semmilyen árnyékolás. Ebben az esetben egy hagyományos napelemrendszerrel kalkulálhatunk de vannak esetek amikor smart modulokra és inverterre van szükség, hogy kiküszöböljük az árnyékolásból fakadó teljesítménycsökkenést. Alább olvasható áraink átlagárak, végleges árat felmérés után tudunk adni.

A napelemekre 12 év termékgaranciát vállalunk, míg a teljesítményükre 25 év a garancia.  Invferterekre típustól függően 5 és 25 év közötti garanciát biztosít a gyártó. Hívjon minket, vagy küldje el nekünk címét, hogy árajánlatot tudjunk adni.

Árajánlatkérés

Állami támogatott kamatmentes hitellel most 10% önerővel juthat hozzá a napelemes rendszeréhez. A kiváltott áramszámlája pedig azonnal elkezdi törleszteni a rendszer árát 0% THM-el. Használja ki az állami támogatást amíg lehetséges!

Árajánlatkérés

Ennyi energiát segítettünk eddig megtermelni

400000 kwh

Egyedi ajánlat

Kérjen INGYENES felmérést és pontos árajánlatot adunk az Ön igényeihez leginkább passzoló napelemes rendszerhez.

Töltse ki árajánlatkérőnket

SMART NAPELEM RENDSZER

A

SolarEdge rendszer segítségével a lehető legtöbbet tudja kihozni a napelemes rendszeréből. A napelemek sorba kapcsolása miatt ha egy elemre árnyék vetül – kémény, fa, vagy egy nagyobb felhő miatt – az a többi panel teljesítményét is csökkenti.

A SolarEdge optimalizáló segítségével azonban csak az árnyékolt napelem teljesítménye esik vissza a többi ugyanúgy a maximumot fogja szolgáltatni az inverter felé.

A rendszerrel jóval hamarabbi megtérülési idő érhető el, és már nem okoz problémát ha egy napelemünket hoszabb ideig nem éri közvetlen napsugár.

A SolarEdge optimalizálók wifi kapcsolaton keresztül naprakészen ellenőrizhetők. A rendszerhez tartozó alkalmazások segítségével mindig tudni fogja, hogy napelemei milyen teljesítményt nyújtanak mint, ahogy az is elleőrizhető hol van szükség beavatkozásra vagy optimalizálásra.

A Solaredge inverterek mellé speciális optimalizáló is szükséges ami növeli a rendszer árát a hagyományoshoz képest, azonban a többletteljesítmény hamar visszahozza a befektetett árat.

 

 

 

Image

Egyedi ajánlat

Kérjen INGYENES felmérést és pontos árajánlatot adunk az Ön igényeihez leginkább passzoló napelemes rendszerhez.

Töltse ki árajánlatkérőnket