Glamox

GLAMOX FŰTŐPANEL

Modern társ

OTTHONRA

A Glamox fűtőpanelek azonnal rendelkezésre állnak. Csak felcsavarozza őket és már működnek is. A kiépítése így jóval olcsóbb és gyorsabb mint bármely más vizes rendszernek, ráadásul nem kell mellé felújítást is betervezni.

Ön dönti el, hogy milyen szabályozási módot választ a fűtőpanelhez. Akár a manuális, akár a programozható termosztátot választja Ön pontosan megadhatja, hogy hány fok legyen a helyiségben.

Nem kell fokozatokat megadnia, egyszerűen mondja meg a panelnek hány fok legyen. Minden vezérlő folyamatosan méri a fűtendő helyiség pillanatnyi hőmérsékletét és hőmérséklet változását, ezekből a mért adatokból a vezérlő kiszámítja, hogy az adott helyiségbe mikor kell feltétlenül további hőt közölnie.

Bárhol, bármikor

MELEG

Ismerje meg 

HOGYAN MŰKÖDIK

11

BIZTONSÁGOS

Ha a Glamox fűtésre bízza magát nem kell azon aggódnia, hogy otthagyja-e a lakásban felügyelet nélkül a berendezést. Ez biztosan nem fog felgyulladni, szikrát adni vagy meggyújtani a függönyt.

A legmodernebb technológiákkal készült fűtőpanel mellett Ön és családja a legnagyobb biztonságban érezheti magát és még a hidegnek is búcsút inthet.

22

öT ÉV GARANCIA

Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, ezért nem fog égett porszagot érezni ha bekapcsol. A termodinamika elvén működik:a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet-különbség miatt az előre nyúló bordákon keresztül a meleg levegő beáramlik a légtérbe. Nincs gáz, nincs láng, nincs szikra, csak meleg.

33

gAZDASÁGOS

A Glamox fűtőpanelt Norvégiában gyártják, ahol közel 60 éve tökéletesítik a technológiát. A norvég télben különösen fontos, hogy olyan fűtési módot válasszanak amely nem lépi túl a család fűtésre szánt pénzügyi keretét.

Általában egy perc működés után két perc szünet következik, melyet a visszajelző LED-en lehet látni, ez azt bizonyítja, hogy a fűtőpanel általában harmad annyi áramot használ, mint a névleges összteljesítménye.

A fűtőpanel lelke a tetszőlegesen megválasztható vezérlőben rejlik. Egy processzor segítségével a vezérlő méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és annak változását, és kiszámítja, hogy a panelnek mikor kell működnie.

szeretetből készült

Ha ezt a terméket választja biztos lehet benne, hogy olyan darabot vásárol a családjának amiben bátran megbízhat. Norvég minőség és megbízhatóság. 

Hívjon minket és segítünk a döntésben. 

Számolják ki milyen panel kell nekem

Űrlapunkat kitöltve megadja a helyiségek számát és méretét és mi vissza küldjük Önnek, hogy milyen panelekre van szüksége.