Fibaro Z-Wave rendszer

kreatívak
takarékosak
mobilisak
szépek
fibaro
 
vagyunk

Fibaro rendszerekkel gyakorlatilag bármilyen igény megvalósítható legyen az a fűtéssel a világítással a klímával vagy éppen a redőnyökkel kapcsolatos. 

Eszközök

ÉRTÜNK

A FIBARO okoseszközei több száz másik rendszerrel és eszközzel kompatibilisek. Így olyan bonyolult programok kivitelezésére is lehetőség nyílik, mint az ajtó nyitás összekapcsolása a világítással, klímával, fűtéssel, melegvízzel, tévével, számítógéppel vagy éppen a fűnyíróval vagy a robotporszívóval. A lehetőségek tárháza végtelen és mi szívesen leprogramozzuk Önnek a végtelent is. 

A FIBARO rendszer egyik nagy előnye, hogy remekül együttműködik biztonsági eszközeinkkel. Akár saját érzékelői – mozgás-, víz-, szánmonoxid-, füst-, nyitásérzékelő akár a legjobb riasztók mint a DSC vagy a legnépszerűbb kamerák mint a Dahua mind-mind együttműködnek a rendszerünkkel. Innen már csak rajtunk múlik mit kezdünk az információkkal és hogyan automatizáljuk őket a családunk védelmében és kényelmében. 

Mitől lesz a

LEGJOBB

Meggyőzően

esztétikus

A FIBARO eszközök nem csak hasznosak de szépek is. Bármilyen laksába vagy házba beilleszthető. Jellegüknél fogva akár el is rejthetjük őket, de a szoba dísze is tud lenni.

facebook.com/yellowenergia

bárhonnan

elérhető

Lakásunkat bárhonnan elérhetjük a telefonos és tabletes alkalmazásoknak hála, de beállíthatjuk, hogy bizonyos eseményekkor az alkalmazás jelezzen nekünk.

Időt, energiát, és pénzt

takarít meg

A fűtés, a klíma valamint a nyitásérzékelők összekötve a világítással a pénztárcánkra is fantasztikus hatással lehetnek. Az energiánk akár negyedét is megspórolhatjuk egy okos rendszerrel.

VARÁZSOLJUK EL OTTHONUNKAT

Ismerje meg a Fibaro rendszert működés közben.