Adax fűtőpanel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

adax neo wifi

Az Adax Wifis paneljei a legmodernebb technológiával készültek, hogy Önnek a legjobb minsőéget nyújtsák minden körülmények között. A panelek nem adnak ki hangot, nem égetik a port és nincs bennük semmilyen gyúlékony anyag. 

Páratlan szépsége és hatékonysága miatt a felhasználási helye gyakorlatilag végtelen mi mégis olyan helyekre ajánljuk, ahol nehézkes a falra szerelés vagy gyakori a költözés. 

Fröccsenő víz ellen védett, így nem csak nappaliban vagy hálószobában, hanem fürdőszobában, mosókonyhában és más vizes helyiségekben is használható.

.

adax clea

Az ADAX Clea fűtőpanelt kimagasló esztétikai minősége emeli a többi fűtőtest fölé. Edzett üveglapja gyakorlatilag törhetetlen, elsőre fel sem tűnik, hogy ez a tévére hasonlító panel adja a helyiség hőjét.

A szépsége mellett a Clea fűtőpanel is kiemelten gazdaságos működésre képes. A norvég innováció remeke minden modern lakás elengedhetetlen kelléke.

.

Számolják ki milyen panel kell nekem

Űrlapunkat kitöltve megadja a helyiségek számát és méretét és mi vissza küldjük Önnek, hogy milyen panelekre van szüksége.