Nordart Fűtőpanel

MegbízhatóNorvégFűtőpanelek

Modern

Elektromos fűtés

A Nordart fűtőpaneljei nem egyszerű elektromos radiátorok. Egytől egyig Norvégiában fejlesztik és gyártják őket ahol  a zord tél a legjobb minőségbiztosítási ellenőr.  

A digitális vezérlés és a speciális fűtőbetét lehetővé teszi, hogy  a hagyományos elektromos fűtéshez képest közel 35%-al gazdaságosabban működjön. 

A panelekben nincs ventilátor vagy fűtőszál így bátran magára hagyhatja: a környezetét  semmilyen veszélynek nem teszi ki.

Csak felcsavarozza őket és már működnek is. A kiépítése így jóval olcsóbb és gyorsabb mint bármely más vizes rendszernek, ráadásul nem kell mellé felújítást is betervezni.

 

 

Takarékos. Biztonságos. Norvég.

A páratlan szépségű

ADAX

Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van: ajánlott lakásokba, házakba, üzlethelyiségekbe, nyaralókba. Leginkább egy lapradiátorhoz hasonlítható, kecses, vékony korszerű kivitelben.
A rendszer legnagyobb előnye, hogy nem szükséges szakember segítsége a felszereléséhez: egyszerűen a falra kell csavarozni, bekapcsolni és kész.
Az ilyen fűtés kiépítésével már a beruházás fázisában jelentős összeget takaríthatunk meg.

Az Adax Wifis paneljei a legmodernebb technológiával készültek, hogy Önnek a legjobb minsőéget nyújtsák minden körülmények között. A panelek nem adnak ki hangot, nem égetik a port és nincs bennük semmilyen gyúlékony anyag. 

Páratlan szépsége és hatékonysága miatt a felhasználási helye gyakorlatilag végtelen mi mégis olyan helyekre ajánljuk, ahol nehézkes a falra szerelés vagy gyakori a költözés. 

Termékek

5000 Ft AJÁNDÉK

Vásároljon most tetszőleges számú norvég fűtőpanelt és a vásárlás után egy 5000 Ft értékű utalványt kap tőlünk amit bármely egyéb termékünk vásárlásakor levonhat a végösszegből. 

Ne várjon a télre, készüljön fel már most. 

Csendes családtag

 

A megbízható

BEHA

 

A BEHA elektromos panelek könnyen beüzemelhető és tartós darabok. Nem kell csövekkel elrondítani a lakást, egyszerűen felcsavarozza a falra, bedugja a konnektorba és már kész is. Hatékonysága az egyszerűségében rejlik. 

A BEHA panelek mögött lévő  gyártási tapasztalat lehetővé teszi, hogy olcsón jusson el Önhöz a panel. A megbízható skandináv márka ezúttal gazdaságos alternatívát jelent.

 

BEHA 20 cm

 

Hatalmas méretválasztéka miatt szinte bármilyen helyiségben elhelyezheti. Földre vetített hőmérsékletkijelzőjével diszkréten és hangtalanul teszi a dolgát. Nincs kattogás, nem égeti a port, nem ad ki semmilyen szagot. 

A készülékek  nem tartalmaznak kijelzőt vagy vezérlőgombokat, csupán egy rejtett forgógombot, amivel be tudjuk állítani a kívánt hőmérsékletet. Felszerelés után a készülék a padlóra vetíti a hőmérséklet-beállítást, és ez a vetítés 20 másodperc után kikapcsol. Ezt követően a fűtőpanel garantálja a fűtendő helyiségben a beállított hőmérsékletet.

 

BEHA 40 cm

Egy nap alatt kiépíthetőa teljesrendszer

A gazdaságos

GLAMOX

A Glamox fűtőpanelt Norvégiában gyártják, ahol közel 60 éve tökéletesítik a technológiát. A norvég télben különösen fontos, hogy olyan fűtési módot válasszanak amely nem lépi túl a család fűtésre szánt pénzügyi keretét.

Általában egy perc működés után két perc szünet következik, melyet a visszajelző LED-en lehet látni, ez azt bizonyítja, hogy a fűtőpanel általában harmad annyi áramot használ, mint a névleges összteljesítménye.

A fűtőpanel lelke a tetszőlegesen megválasztható vezérlőben rejlik. Egy processzor segítségével a vezérlő méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és annak változását, és kiszámítja, hogy a panelnek mikor kell működnie.

Ha a Glamox fűtésre bízza magát nem kell azon aggódnia, hogy otthagyja-e a lakásban felügyelet nélkül a berendezést. Ez biztosan nem fog felgyulladni, szikrát adni vagy meggyújtani a függönyt.

legmodernebb technológiákkal készült fűtőpanel mellett Ön és családja a legnagyobb biztonságbanérezheti magát és még a hidegnek is búcsút inthet.

Számolják ki milyen panel kell nekem

Űrlapunkat kitöltve megadja a helyiségek számát és méretét és mi vissza küldjük Önnek, hogy milyen panelekre van szüksége.