Biztonsági rendszerek

Védje otthonát vezetékek nélkül

Fibaro okosotthon riasztó rendszer

Okosotthon rendszerünk részeként a riasztórendszer tetszőlegesen bővíthető újabb érzékelőkkel vagy végrehajtókkal. A mai kor riasztórendszere nem csak figyeli a behatolást hanem reagál is rá. Ezért különféle eszközöket – redőnyöket, televíziót, telefont – tudunk a szolgálatába állítani hogy reagáljon a helyzetre.

Hogy mi az amit mi szeretnénk bevonni annak csak a képzelet szab határt. A rendszer nyitott, bármikor bővíthető, és teljesen vezetékmentes.

Állítsa össze Ön
11

Okos érzékelés

A Fibaro riasztócsomag bármikor bővíthető érzékelőkkel teljesen vezetékmentesen.

A rendszerrel mobiltelefonjára kapja az üzeneteket behatolás esetén. A bármikor költöztethető rendszerrel mindig napra kész lehet az otthon történtekkel kapcsolatban.

22

Naprakész

Bármilyen IP kamerát a rendszerre kapcsolva Ön mobiltelefonjára kapja az üzeneteket behatolás esetén videóképpel együtt. A képek alapján eldöntheti, hogy milyen beavatkozásra van szükség.

Így mindig napra kész lehet az otthon történtekkel kapcsolatban.

33

Automatikus beavatkozás

A rendszerbe beprogramozzuk a riasztórendszer élesedése esetén a reakciókat: színes led szalag és lámpák villogása vagy füst és szénmonoxid érzékelés esetén menekülőfény kapcsolása. Redőnyök felhúzása behatolás esetén, lámpák felkapcsolásával. Így Ön a legfontosabbakra koncentrálhat a többit intézi az okosotthon rendszere.

Töltse ki tesztünket

És mi ingyen kiszámoljuk Önnek mennyibe kerülne okosotthon rendszere.

Egyedi ajánlatot kérek

Írja meg nekünk mire van szüksége és felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Ajánlatot kérek