Adax fűtőpanel

adax neo

Az ADAX NEO fűtőpanel nem egy radiátor hanem egy többszörös díjnyertes formavilágú fűtőtest ami minden helyiségbe illeszkedik legyen szó fekete, fehér vagy színes kivitelről. 

Az ADAX NEO hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel képes a legkorszerűbb gázüzemű fűtésrendszerekhez hasonló üzemeltetési költségekkel működni.

Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van: ajánlott lakásokba, házakba, üzlethelyiségekbe, nyaralókba. Leginkább egy lapradiátorhoz hasonlítható, kecses, vékony korszerű kivitelben.
A rendszer legnagyobb előnye, hogy nem szükséges szakember segítsége a felszereléséhez: egyszerűen a falra kell csavarozni, bekapcsolni és kész.
Az ilyen fűtés kiépítésével már a beruházás fázisában jelentős összeget takaríthatunk meg.

adax neo wifi

Az Adax Wifis paneljei a legmodernebb technológiával készültek, hogy Önnek a legjobb minsőéget nyújtsák minden körülmények között. A panelek nem adnak ki hangot, nem égetik a port és nincs bennük semmilyen gyúlékony anyag. 

Páratlan szépsége és hatékonysága miatt a felhasználási helye gyakorlatilag végtelen mi mégis olyan helyekre ajánljuk, ahol nehézkes a falra szerelés vagy gyakori a költözés. 

Fröccsenő víz ellen védett, így nem csak nappaliban vagy hálószobában, hanem fürdőszobában, mosókonyhában és más vizes helyiségekben is használható.

.

adax clea

Az ADAX Clea fűtőpanelt kimagasló esztétikai minősége emeli a többi fűtőtest fölé. Edzett üveglapja gyakorlatilag törhetetlen, elsőre fel sem tűnik, hogy ez a tévére hasonlító panel adja a helyiség hőjét.

A szépsége mellett a Clea fűtőpanel is kiemelten gazdaságos működésre képes. A norvég innováció remeke minden modern lakás elengedhetetlen kelléke.

.

MEGTEKINTEM A TERMÉKEKET

Számolják ki milyen panel kell nekem

Űrlapunkat kitöltve megadja a helyiségek számát és méretét és mi vissza küldjük Önnek, hogy milyen panelekre van szüksége.